Stor erfaring i det økonomiske miljø

Min baggrund for at yde økonomiske rådgivning, er en Højere Handelseksamen fra Ringsted – Sorø Handelsskole tilbage fra 1986, hvorefter jeg blev elev i Bikuben hvor jeg arbejdet i 6 år, efterfulgt af 6 år i Slagelse Sparekasse.
Mit job bestod i at yde rådgivning inden for områder ind-/udlån samt investering både af mindre men også større beløb.

Efter jeg i 2000 forlod mit job i Slagelse Sparekasse, har jeg på egen krop set hvordan pengeinstitutter i dag fungere som købmand, og hele tiden forsørger at tjene den største marginal selv.

På baggrund af min uddannelse vil jeg hjælpe kunder med at opnå bedre rente-satser, samt evt. lavere gebyrer på deres ind og udlån.
Det vil ikke være ualmindelig, at der kan opnås besparelser på indtil flere tusinde kroner pr. år på lavere rentesatser på udlån samt højere rentesatser på indlån.
Kontakt mig derfor og lad det komme an på en prøve, jeg forhandler gerne for Dem, med Deres pengeinstitut for, at De netop kan opnå bedre vilkår. 

Vil det være tilfældet, at jeg ikke kan opnå bedre renter, end De på nuværende tidspunkt har, vil rådgivningen være gratis.
Så lad det kommen an på en prøve, der er intet at tabe, kun at De ikke har gjort det noget før.

Desuden kan jeg være behjælpelig, hvis Deres økonomi er ved at gå i sort.
Er Deres udgifter ved at blive større end Deres indtægter?
Har de dyre lån og leasingsydelser, eller vil Deres bank ikke hjælpe Dem mere?
Her kan det være en fordel, at få kigget Deres økonomi efter, så den hurtigt kan rettes ind, og De kan undgå, ja måske en tvangsauktion eller en personlig konkurs.